Vi är Certan

Våra kunder vill pusha sina gränser, kämpa och göra framsteg. Och de vill göra det utan att bli vilseledda eller lurade på produkter som inte fungerar. De vill ha effekt, transparens och tydlighet. Vi är här för det.

Pavle och David startade efter många samtal Smartare Fitness podden där idén alltid varit att ge en nykter och fräsch blick på träning, kost och hälsa. Att se igenom myterna där ute och titta på vad som faktiskt fungerar. Certan startades 2023 och är en nylansering av Smartare Fitness som kommer från samma värdegrund. Här tillgodoser vi behovet av kunskap (i form av artiklar och poddar) och produkter av hög kvalitet.

“Vi är här för att sprida kunskap som kan förändra och förbättra människors liv"

Certan är en kunskapsplattform och e-handel där du finner allt från podcasts och faktabaserade artiklar till hälsoprodukter. En coach i ringhörnan eller en community för de motiverade om du så vill.

Vi är här för att sprida kunskap som kan förändra och förbättra människors liv. Precis som allt vi gör så är våra produkter något som skapats utifrån vår värdegrund med full transparens.

Här är kosttillskotten inga undantag. Vi lovar inga mirakelkurer, inget “platt mage på sju dagar”, utan det som har bevisad vetenskaplig effekt. Något kvalitativt som kan ge dig den där extra lilla pushen i din träning. För varför skulle vi annars vara här? Så oavsett vart du är på din resa är Certan plattformen där du hittar verktygen, kunskapen och motivationen för att ta din träning till nästa nivå.

Här för att höja ribban för vad träning och kosttillskott kan vara

Men vi är inte bara här för att ge råd och sälja produkter. Vi är här för att utmana branschen och höja ribban för vad träning och kosttillskott kan vara.

Certan ser till det större behovet av rätt information inom kost och träning, där snart även andra produkter, såsom t ex böcker kommer ta plats. För vi vet att träning inte alltid är enkelt och råden kan vara vilseledande. Så låt oss klargöra det med rätt kunskap så vi kan utvecklas framåt.

Vi är Certan.

Personerna bakom Certan

David Haroun

David Haroun är utbildad personlig tränare och kostrådgivare. Idag driver han Certan.se, podcasten Smartarefitness och med sina sociala plattformar når han över 300 000 personer på TikTok, YouTube och Instagram. I syfte att hjälpa och inspirera människor till att ha en sundare inställning till träning, kost och hälsa har han också skrivit boken “Jag har testat allt”.

David Haroun

Pavle Martinoski

Pavle är medgrundare till Certan.se och podcasten Smartare Fitness. Hans stora intresse för träning, hälsa och prestation började i tidig ålder då han tränade karate och jobbade upp sig till ett svart bälte, 8 SM-guld och en landslagsplats. Pavle är också utbildad ekonom från Handelshögskolan i Stockholm.

Pavle Martinoski
Om-oss-kosttillskott-2

Våra kosttillskott

Inga kosttillskott kommer att ersätta det som du faktiskt behöver göra för att nå dina mål och de kommer inte mirakulöst förvandla din kropp över en natt. Så vad kan de göra för dig?

Du tränar flera dagar i veckan och behöver få i dig tillräckligt med näring mellan träningspassen? Bra, testa vårt Vassleprotein. Du behöver den där extra energin innan träningen för att prestera lite till? Bra - testa vårt PWO.

Så om du är målmedveten och vill få ut det lilla extra av din träning – testa våra kosttillskott.

Vanliga frågor (FAQ)

Beställningarna packas och skickas i regel nästa arbetsdag. Leverans till ditt närmaste ombud sker inom 5 arbetsdagar.

 

Om du inte hört något från oss eller transportföretaget en vecka efter din beställning, ta då kontakt med oss så hjälper vi dig att spåra ditt paket.

Kontakta oss

Om du vill komma i kontakt med oss, maila på nedan adress!

Postadress
Certan AB
Gustav III:s boulevard 12
169 72 Solna

Org.nr. 559255-0452

Skriv till oss

Var god ange ditt namn.
Var god ange ett meddelande.